Hogyan legyél kezdőként győztes!

2015. május 02. 22:01 - Tai Po

mortalkombatx_goro2.jpg

Ha úgy érzed, mintha meztelen lennél az online küzdelmek alatt most segítünk! Sőt még videóban is megmutatjuk, hogyan legyetek ti is sikeres verőlegények, igazi Mortal Kombat betyárok.

 

A Mortal Kombat a gép ellen sem sétagalopp, de az online harctereken olyan játékosokat találunk, akik bizony legalább hat kézzel és húsz újjal rendelkeznek, mert olyan kombókat vernek ránk hogy csak lesünk. Nem mondom, hogy nem idegesítő, mert az! Megbocsátható ilyenkor a káromkodás és az ordítozás. Persze van, aki mindezt teljesen elítéli, de az tuti nem érzett. még olyat hogy a villogó életű Sub-Zero lefagyasztja aztán egy jégcsappal szúrja át a fejét. Így bukni egy meccset eléggé vérnyomásemelő hatással bír.

Az előző cikkünkben már ecseteltem, hogy gyakorolnom kell. Gyakoroltam, de még így is bele lehet futni olyan droidokba akik fel sem hagynak kelni.

mortal-kombat-x-1.jpg

De szerencsére itt van nekünk Lajos Bácsi. Goro Lajos csak az előrendelőknek jár ingyen, a többieknek sajnos meg kell vásárolniuk Lajos Bácsit, hogy a tapasztalatlanabb gamer társukat szerte-szét pofozzák.

Ne tévesszen meg senkit a lomhasága, elég egyszer elkapni az ellenfelet, onnantól kezdve jöhet a pofonparádé!

gorororoor.jpg

Azért Goro-nak is letörik a szarvát, egy komolyabb játékos ellen sajnos vele sem lesz sok esélyünk, de arra tökéletes, hogy ne akarjuk azonnal apróra törni a lemezt és beletaposni a padlószőnyegbe.

Aki komolyan Mortal-ozni akar, annak bizony kőkeményen tanulnia kell!

Ha nektek is van olyan karakteretek akivel könnyen megtanultatok bánni, ne tartástok magatokban toljátok ide kommentbe!

De tessék itt a video:

 

 

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem:

kövess minket Facebook-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr457424440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása