Battlefield Hardline: Márciusban kirabollak!

2015. február 14. 14:34 - Tai Po

hardlinebajuszjpg.jpg

- Én leszek a jó zsaru te meg a rossz zsaru!

- Akkor én leszek a gyógyítós, te meg a rakétás!

Mert örülünk, hogy ingyen kipróbálhatjuk a zsarus Battlefieldet. Már az E3 alatt is lehetett pofánlövöldözni a símaszkos fiúkat, de lehetett sí maszkos fiúként pénzzel tömni a zsákunkat miközben zsarukat lövünk pofán. Most újra tehettünk egy próbát, és tettünk is! Olyanokat láttunk, amit talán senki más nem fedezett fel a játékban! De ne szaladjunk előre! Lássuk az élménybeszámolót!

Szóval az EA azt nyilatkozta, hogy jó lenne minden játékban azonos gombkiosztást alkalmazni, ennek ellenére a Hardline első percében úgy földhöz vágtam a helikoptert megtömve a kis harcostársaimmal, hogy csak úgy csattant szanaszét. Kaptam is a Noob bekiabálásokat. Utána beállítottam szépen a gombkiosztást, de a meccs alatt már nem volt olyan elvetemült, aki beült volna mellém.

Ebben a Battlefield-ben, ezt biztosan nem tudtad, nem lesznek vadászrepülők! Végre nem kell attól tartani, hogy olyan értékes játékos vagy, hogy a repülővel is téged lőnek le!

A bétában nyomhattuk a Heist-et. Szépen kirámolhattuk a bankot, vagy bekempelhettünk a trezorba céllövöldézni.  Nagyon jó kis móka üldözni a bankjegyeket szóró hátizsákos pancsereket.  Volt conquest is, ám ott olyan sokan voltak, hogy hamarabb szedtek le minthogy respawnoltam volna.  A helikopter pedig nagyon veszélyes. Ha én vezettem kevésbé.

2333.jpg

A legtutibb játékmód a Hot Wired.  Itt autókat tolvajolhatunk el, és a lényeg az, hogy ezeket az autókat meg kell tartani. Száguldani vele! Féktelenül: Battlefield!  Ha nem nyomod nincs pont, ha nyomod, akkor előbb utóbb felfigyelnek rád.  És akkor elszabadul a pokol!

hotvire.jpg

Végre rá vagy kényszerítve hogy ne csak egy zászló körül szaladgálj, vagy egyik zászlótól a másikig ingázz. Végre van egy dinamikája a játéknak. Végre az őskempereknek is elkezd forrni a vére, akciót akarnak! Olyat, mint a trailerekben!

Hát itt megkapja mindenki, aki nem a hegy tetején ül egy távcsöves puskával a kezében. Olyan akciókat lehet átélni a játékban, amit eddig csak az akciófilmekben láthattál. Végre minden meccs olyan, amit a trailerekben látsz!  Nem tudom kinek volt az a beteg ötlete, hogy az egyik megtartandó autó egy üzemanyag szállító kamion legyen, ami időzített bombaként ketyeg alattad, hogy a végén a respawnig repítsen! Mennyei!

Néztünk mi is grafikai összehasonlításokat, de mivel ez egy beta verzió, szerintünk totál felesleges.

Ám amit sehol nem láttunk azok a pillangók! Igen! A játékban pillangókat is láthatunk, ha eléggé odafigyelünk a környezetünkre! Tessék itt a világpremier!

10998325_982880931739678_7480764391465725088_o.jpg

Csípős véleménye: Battlefield 4 tankok nélkül, Battlefield 4 új bőrben, Battlefield 4 repülők nélkül nekem ennyi jutott eszembe. Megveszem ezt is, mert a többi multis címhez képes ez is 10 pontos lesz.

 

Paprika véleménye: Végre magunk mögött hagyjuk a katonásdit!  Itt a vérfrissítés! Nagyon kíváncsi vagyok majd a single részre! Minden percét élveztem a beta-nak! Nekem nagyon tetszik, a Hot Wired mód pedig igazi reformot hozott a szokásos játékmódok közé! Tuti vétel instant get,pacek! 

 

 

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem:

kövess minket Facebook-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr347174471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása