The Order 1886- Most aztán rend lesz Playstation 4-en!

2015. február 16. 20:34 - Tai Po

 

orderbajusz.jpg

Meddig kell várni egy igazán durva konzol exkluzív címre egy új konzol megjelenésnél?

Jelen pillanatban a The Order 1886 megjelenéséig, ami a nyakunkon van! Négy nap múlva neked is párnákat kell rakni a padlóra, hogy puhára essen az állad!

Jön a The Order 1886 és rendet tesz végre a Playstation 4 képességeit illetően! Azt kell mondjuk, hogy a látvány minden eddiginél brutálisabb lesz! A bajszos karakterünkkel Sir Galahad-dal rendezhetjük a félvér hercegek sorait!

Van ám történet is! Egy ilyen félig stemapunk, félig középkori kettős világban apríthatjuk az ellenséget. A Ready at Dawn nem viccelt, hajnalra véged az tuti, a grafika kiveri a szemed, aztán lehet a PC-sek orra alá dörgölni, hogy „hú micsoda grafika!” És lehet mondani, hogy „hú két fekete csík van a képernyő tetején meg az alján”

Lehet szidni a QTE jeleneteket is, de az igazat megvallva én nagyon bírom őket, mert ott aztán kőkemény az akció!

A gombnyomásos sztár akcióhős Schwarzenegger, badass kőkemény, bajszos stemapunk kerekasztal lovagja lehetek!

the-order-1886.jpg

 

Minden benne van ami egy kókemény akciójátékban benne kell hogy legyen!

 

Bullet time- lassítás! Kikipálhatod mert van benne! A Max Payne megjelenése óta a művelt gamer értékeli a bullet time effektet ami a Max Payne 2 fejlesztett tökéletesre. Lassítva lövöldözni a lassított szerencsétlenekre a legjobb móka, főleg akkor, ha közben repülnek a tereptárgyak is! Itt ezt meg fogod kapni azt tuti!

QTE- Quick Time Event- kipipálhatod! Az 1999-es Shenmue Dreamcast-en olyat mutatott ami azóta is sírásra készteti a művelt gémereket! A The Order 1886 bővelkeni fog cinematikus gombnyomkodós részekben!

Töménytelen mennyiségű fegyver- kipipálhatod!  Villámokat szóró puska, távcsöves karabély, pisztolyok, sörétesek csak úgy szaggatják a környezetet. Azt már az első videókból is lehetett látni, hogy itt bizony brutális csaták lesznek!

Késelés-kipipálhatjuk! Bizony lesz itt hátulról lopakodós bicskaparti. A néhány éves Rogue Agent már megmutatta, hogy a kés az bizony hatásos fegyver. Itt pedig minden lopakodós szekcióban és közelharcban látványosan filézhetünk! 

Nem JRPG hosszúságú játék idő- kipipálhatod! A The Order 1886 tömény akció lesz, 5-6 óra, de azt nem fogod egyhamar elfelejteni.

Mit akarsz még? Ez nagyon durva lesz! Még most rendeld elő! Úgy hallottuk, a Turbo Man mellett ez a legkeresettebb most!

 ss1.jpg

Csípős véleménye: Nincsen multiplayer, csak 5-6 óra, meg húszezer forint. Én meggondolom a vételt, de mivel ez az első igazán durva cucc, megveszem. Aztán ha nem jön be elcserélem egy Wii-re!

 

Paprika véleménye: Komoly prezentáció. Az eddigi legjobb TPS játék amit valaha láttam. Az biztos, ha ezt most kihagyod bánni, fogod! Ezt most meg kell venni, nincs mese. Elég volt már a pécémaszterrész savazásából!

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem:

kövess minket Facebook-on!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr917180785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása