Kipróbáltuk az eddigi legjobb ingyenes Playstation 4 játékot!

2015. április 08. 22:40 - Tai Po

ps2.jpg

Részese akarsz lenne valami gigantikusnak? Nem elég már a 64 fős multi, amiért még az előző generációs konzolokon fél vesénket adtuk volna? Nem jut tank a Battlefield-ben? Hamarosan minden ilyesfajta problémádat megoldja a Guiness rekord tartó Pc-s játék Playstation 4-es verziója!

 

ps21.jpg

 

A Planetside 2 nem kispályás ingyen játék. Nem is való annak aki a darálóval szeret csak játszani. Kipróbáltuk a beta-t és most jöjjenek a tapasztalatok.

Három kaszt közül kell választani az elején és ez nem csak a karakter kozmetikája ám, minden kaszt külön képességekkel bír. Ha nem tetszene akkor már nincsen visszaút, maximum új karakter hozhatsz létre. 

Itt nem két csapat csap össze, hanem mindjárt három ami mondanom sem kell meglehetősen durvára változtatja az alapjáraton sem relaxálós játékot. 

tumblr_mmt8z6bipl1rvzdzso1_500.gif

Az elején azt se tudtam ki-kivel van. Csak lövöldöztem össze-vissza, gyorsan le is szedtek a csapattársaim. Gondolták, hogy megint beengedtek valami idiótát aki a csapattársait lövöldözi. Aztán szépen lassan rájöttem, hogy a kék csávókat nem kell lőni, ellenben a többiekkel, akik máshogyan néznek ki. 

ps2333.jpeg

Óriási távolságok, óriási épületek, óriási méretek. Ez az ami rögtön feltűnt, egy sziget több Battlefield pályányi területen helyezkedik el, különböző elfoglalandó bázissal, felfedezni váró területtel. És sok ellenséggel!

Sok ellenséggel! Nagyon sokkal, de komolyan! Olyan epikus méretű csatákban volt részem, hogy alig hittem, hogy ez ingyen van. Bár természetesen bábukánt funkcionáltam de még így is élveztem. Millió meg egy fejlesztés, látványos statisztikák kárpótlásul, hogy ledurrantottak. 

planetside-2-profile-rw1.jpg

Technikai oldalról is teljesen rendben van a cucc, ellátogattunk súlyos pc-s arcokhoz akik az I7 füstje mellett barnára sültek, és azt kell mondjuk hogy ugyanúgy néz ki a Pc-s verzió legmagasabb beállításokkal.

Mit akartok még? Itt a video:

 

 

 Paprika véleménye: Nagyszerű minőségi játék lesz ez mindenki számára hamarosan. Playstation 4-en végre kompromisszum mentesen élvezhetem az epikus csatákat. A beta már teljesen rendben van és nem látom, hogy pay to win lenne belőle.

 

Csípős véleménye: Ingyen játék, ki hiszi ezt el? Majd lehet fizetni a plusz életért meg a plusz fegyverért. Beteszem a Battlefield 4-et aztán kész is vagyok!

 

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem:

kövess minket Facebook-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr577351860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása