Life is Strange- Mire költs ezerötszázat ha új játékot szeretnél?

2015. február 01. 23:56 - Tai Po

lifeisstrange.jpg

Ha már régóta szerettél volna középiskolás lány lenni, akkor örömmel jelenthetjük, hogy megérkezett a játékod! Ne kattints más tesztekre és leírásokra, csak ide, mert mi spoiler nélkül mondjuk meg neked azt, hogy ez bizony kell neked!

 

A Dontnod neve már ismerős lehet. Ők követték el a Remember Me agyturkászós, emlékvariálós játékot, ami erőteljes vizualitásával, és érdekes történetével nekünk is nagy kedvencünk lett.

Most új területre merészkednek, mégpedig az epizodikus kalandjátékok Telltale által uralt területére.

Jelenleg az első epizód hatása alatt vagyok, azt mondom, ezt ki kell próbálni. Egyrészt mert Playstation 4-en mondjuk 1500 forint, de ha ennyire sóher vagy akkor akár ki is próbálhatod a demót. Én is ezt tettem, pedig nem vagyok, sóher ha játékról van szó. Kipróbáltam a demót és aztán úgy nyomtam rá a proceed to checkout gombra, hogy megnyekkent a kontroller is.

life3.jpg

Hogy miért? Mert a játék hihetetlenül érdekes! Hányszor lett volna jó, akár az iskolában is visszatekerni az időt és jól megválaszolni a lehetetlennek tűnő matematikai kérdéseket. Hányszor lett volna jó visszatekerni az időt egy pénzdíjas póker játszmában?  Mert a játék ám arról szól, hogy vissza tudod tekerni az időt. Na, jó, nem mehetsz vissza a középkorba, de néhány percre igen! Hogy ez mire elég, azt mindenki fantáziájára bízom!

life1.jpg

Említettük már hogy a játékban egy lányt irányítasz? Mit gondolsz, ha lány lennél egy középiskolában hová mennél először? Ugye hogy a női mosdóba! És ez most a tied lehet! Ezerötszáz forintért bemehetsz a lány wc-be, és ott aztán olyat látsz, amin mindenki ledöbben!

life2.jpg

Ha eddig azt hitted ez egy teszt, akkor nagyot tévedtél. Ezt a játékot látni kell, kipróbálni, pödörni az időt oda -vissza úgy, ahogyan mi is pödörjük a bajszunkat!

 

Csípős véleménye: Jó ezerötszáz forint, de nem is tart órákig. Érdekes, tekerem az időt ide-oda, nagy kaland, láttuk hallottuk. Autót nem lehet benne lopni és multiplayer sincs, számomra felejtős!

 

Paprika véleménye: A Pillangóhatás megelevenedik a képernyőn, a grafika stílusos, szép. A történet nagyon sok lehetőséget hordoz magában! Háromszor nyomtam végig az első epizódot, és keresném a következőt! Mesterien kivitelezett karakterek, érdekes történet, és csak ezerötszáz forint! Egyetértek a címmel! Kell neked!

 

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem:kövess minket Facebook-on!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr327128261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DogTheDog 2015.02.03. 18:14:40

Szeva Tai Po, elolvastam XD

Rotten

Tai Po 2015.02.03. 18:21:20

@DogTheDog: Köszönjük, mi most megszalonnázunk aztán nyomatjuk a Hardline bétát gumicsizmában:)

DogTheDog 2015.02.03. 20:37:48

@Tai Po:

Ok,csak arrol is legyen majd video.
Kivancsi vagyok a reakciodra a csodas CSI BF-rol.
süti beállítások módosítása