I am Bread: kenyérnek születtem

2015. január 23. 20:37 - Tai Po

kenyerelete.jpg

   Már unod a kigyúrt puskás alakok irányítását, a lövöldözést, az autóversenyeket? Minden játékodat rongyosra játszottad? Presztizseltél a Call Of Duty összes részében?  Akkor kapaszkodj, mert most jön az igazi kihívás!

Amikor elkezdtek ezek az indie cuccok jönni, többen ujjongtak örömükben. Most aztán meg lesz reformálva a játékos világ! Mert az indie az független, az jó, mert tele van fantáziával. Aztán jött a trend! A szimulátorok! Jött a kecske szimulátor, akik kecskék szerettek volna lenni egész életükben azoknak immár teljesült a vágyuk!

De mi van azokkal, akik kenyerek szerettek volna lenni?

A Bossa Studio nem hagyja őket sem cserben. Ha már régóta tudod, hogy te valójában egy szelet kenyér vagy, most megtaláltad azt a játékot, amiben igazán kibontakoztathatod a képességeid! Végre önmagad lehetsz!

Érdemes görcsoldót előkészíteni, mert mire a kis szelet kenyérrel bármilyen komoly mozdulatot meg tudsz tenni garantáltan begörcsöl a kezed.  

kenyer2.jpg

Eltudom képzelni a tesztelőket! Szerintem az I am Bread-et polipokkal tesztelték. De az ötletelő meeting is fantasztikus lehetett, ahol valaki feldobta, hogy mi lenne, ha kenyér szimulátort készítenénk. Ez még nem is olyan durva, sokkal durvább az, hogy erre többen is azt mondták. Igen! Csináljunk egy játékot, amiben egy szelet kenyeret kell irányítani! Tűzijáték, prémiumeső! Ekkora ötletet!

És nézd meg! Megcsinálták! Én már most várom az I am Bread Pitt nevű dlc-t, ahol Hollywood-i filmek híres jeleneteit élhetjük át kenyérként! Például: Kenyér közlegény megmentése vagy  Bread Life- Egy kenyér élete. Egy csodálatos kenyér ragyogása,  A kenyér beszéde, Vekni: Az öt kenyér csatája (multiplayer dlc) 

Akár magyar vonatkozást is el tudnék képzelni, egy tornatermi dlc A fehér kenyér.

veknihobbit.jpg

Ha igazán különleges élményre vágysz, mert már belefáradtál a normális játékokba, és egyébként is egy kenyér vagy, akkor ezt be kell szerezned!

kenyer3.jpg

Garantáltan nem hagy majd nyugodni, hogy egy rohadt szelet kenyeret sem vagy képes eljuttatni a kenyérpirítóba!

 

Csípős véleménye: Végre kenyér lehetek! Mekkora baromság, remélem, jön Ps4-re, és Xbox One-ra is! Aztán adjanak ki egy kenyérpirítón is játszható verziót is, hogy teljes legyen a paletta. Én már két billentyűzetet törtem össze száraz kenyérrel miközben ezt a sza… hihetetlenül addiktív játékot toltam!

Paprika véleménye: Én ezeket a játékokat a videojátékok művészetének tekintem. Egy kenyér epikus kalandjai olyan meghatóan szép perceket okoznak, hogy a könnyem is kicsordult egy egy gyönyörű érzelmes jelenetnél! Várom a folytatást!

 A videó bemutató készül:)

 

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem: kövess minket Facebook-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr227099227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása