Star Wars Battlefront-Dat Vader!

2016. január 09. 12:22 - Tai Po

datvader22.jpgAmikor megláttuk hogy Darth Vader szembejön velünk, sikítozva rohantunk a fák közé, mint valami kislányok!

 

Nem sok olyan játékos van a világon aki ne találkozott volna bármilyen Star Wars játékkal, olyan sincs, aki ne akart volna fénykarddal rendet tenni az óvodában, iskolában, munkahelyen. A Star Wars játékok minden generációban maradandót alkottak. Ma itt van a legújabb generáció! Ideje maradandót alkotni!

A Battlefront "hájpja" már előre beindult. Az első teaserek grafikai minősége olyan magas volt, hogy nem nagyon akarták elhinni az emberek, hogy ez nem a NASA számítógépein fut. Őrületes csaták, lépegetők, Darth Vader, Luke Skywalker, az öreg csuklyás és Han Solo a házmester, mind mind borzolták az összes idegszálunkat.

cnmerlvqugsz_878x0_z-z96kyq.jpg

Az EA nem vacakolt, ügyesen meglovagolva az új Star Wars film megjelenését pozicionálta a játékot. Kicsit szomorúan vettük tudomásul, hogy az egyjátékos kampány sosem volt a tervek között, ám azt is tudjuk, hogy egy Battlefront illetve Battlefield sosem az erős single player élményről volt híres. 

Az az igazság, hogy a beta már bizonyította számunkra, hogy itt olyan móka lesz amit orrvérzésig, rosszullétig, ájulásig fogunk, munka, evés, ivás, fürdés kárára is napokig nyomatni. A Hoth óriási csatája mindkét oldalról hihetetlenül szórakoztató volt, álleejtős grafikával és a hősök kegyetlen darálóparádéjával mi rögtön nyomogattuk az előrendelés gombot!

A teljes játék megérkeztével tényleg rángógörcsösségig, habzószájjal lőttük halomra, hol a birodalmiakat, hol a lázadókat.

Végre megmutathatjuk hogy egy birodalmi rohamosztagos tud célozni!

 

A játék sok játékmódot kínál föl, amiből a legjobb szerintünk a walker assault és a supremacy (szupermaci). Ezek mind-mind 40 fővel játszhatóak. A szerverek tele vannak, gyorsan talál nekünk a játék meccset ami aztán villámgyorsan el is indul és a lézerfegyverünket izzásig zúzhatjuk.

ogimage_img.jpg

Azt tudni kell a Star Wars Battlefrontról, hogy nem egy Battlefield. Itt nincsen lehetőségünk szervert választani, nincsenek kasztok, nincsenek fegyverre akasztható kacatok. A középpontban az akció áll. Respawn idő gyakorlatilag ismeretlen fogalom, úgyhogy aki csak kel-fekszik, annak sincsen sok pihenője. A meccsek gyorsak, kevés üresjárattal.

Persze nem kompetitív lövölde az ahol nincsennek megnyitható dolgok, power up-ok, fegyverek. A választék fegyverek terén azért nem túl széles, de biztosak lehettek benne, hogy mindenki megtalálja a számításait. A klasszikus egyszerű lézer puskák és pisztolyok közt azért megtalálható Han Solo pisztolya is, ami nem egy gyenge kézi ágyú.

Egészen pontosan három extra cucc lehet nálunk, amit két kiosztásban is készíthetünk. A legérdekesebb dolog a pályán fellelhető extrák amik segítségével letehető fegyvereket kaphatunk, ágyúkat, thermal imploder-t, ami egy óriásit szóló gránát:) A legdurvább cucc az Orbitális Pofon (orbital strike) ami kíméletlen égből jövő tüzérségi áldást zúdít arra a területre amit megjelölünk.

Klasszikus járműveket is birtokba vehetünk. Ezek ikonjai szintén a pályán elszórtan lelhetőek föl. Vezethetünk TIE Fightert, X-Wing-et, A-Wing-et, AT ST-t, tudjátok a kis lépegetőt, és irányíthatjuk a nagy lépegetőt is az AT-AT-t. Az AT AT brutális tűzereje miatt nem birtokolható teljesen, csupán a fejét vagyunk képesek irányítani, de így is hihetetlenül nagy élmény! 

És akkor ott vannak a hősök! Ki ne szerett volna Darth Vader-ként rendet tenni a lázadók közt? Vagy Luke-kal lekardozni rohamosztagosok ezreit? Ez itt valósággá válik! A hősök nagyon erősek, ám avatatlan kezekben nem sok harcerőt képviselnek. Ám vicces látni hogyan rohannak el előlünk az egyszerű ellenséges bakák:)!

A Star Wars Battlefront egy hihetetlenül jó multiplayer lövölde. A maga árkádos egyszerűségével széles rétegeket képes a képernyők elé ragasztani. 

 

Ha belenéznél a játékba kattint a következő videóra:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr208102330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása