Hogyan NE próbálj meg hullát elrejteni oktató videó Trevorral

2015. január 22. 20:08 - ElsőBajusz

screen_shot_2015-01-22_at_14_38_51.png

Betekintést nyerhettek Trevor hulla elrejtési módszereinek kulisszái mögé hála nekünk. Ugyanis megtaláltunk egy videót amit rajtunk kívül csak 182 284-en találtak meg. Tudjuk tudjuk, ne mondjátok, nem kell megköszönni. 

Tehát íme Trevor fájdalmas hétköznapjainak felvétele. Amikor épp Frank-el vagy Michael-el játszotok, ezt történik valójában:

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem: kövess minket Facebook-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr227097773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása