Grand Theft Auto V: az ól inkluzív játék

2015. január 19. 18:14 - Tai Po

gta.jpg

Nyisd ki a kukát és dobd ki az összes játékod! Mert itt a Grand Theft Auto V! PC-n is kezdheted üríteni a merevlemezt! Kattints és olvasd el a Grand Thet Auto V esszenciáját!

Mivel akarsz játszani? Nintendogs-szal? Valami autóversennyel? Vagy úgy akarod, hogy legyen kutyasimogatás meg autózás is, de bevernél közben egy két fejet is? Tudom mi a te játékod, a Grand Theft Auto!

Ha unod cserélgetni a lövöldözős FPS-t meg az autóversenyzős cuccok lemezeit akkor meg is van a megoldás! Tedd be a GTA 5-öt!

Mi van akkor, ha a teniszt szereted? Akkor a GTA 5 a te játékod, mert teniszezni is lehet benne, és ami azt illeti egészen jól!

federer.jpg

Na de várj, mostmár nem kell az öltöztetős játékokat sem keresned az interneten, mert a Grand Theft Auto-ban órákig öltöztetheted a karaktereket. Sőt, még a hajadat is belőheted. Sminkelés nincs, úgyhogy arra mást kell keresned! 

Ha eddig hiányoltad az úszós játékokat, akkor sem kell továbbkeresned, hiszen itt a GTA és annyit úszkálhatsz benne amennyit csak akarsz! Sőt! Még a víz alá is lebukhatsz!

Szóval láthatod, más játék teljesen felesleges is benne. Sőt még csak a kocsmába sem kell átmenned, mert a játékban rommá ihatod magad.

Most már FPS-ben is tolhatod, úgyhogy a Call Of Duty-sok is könnyen átállhatnak.

rollin.jpg

Eddig mindig csak egyetlen karakterrel rombolhattuk le az aktuális várost, de most mindjárt hármat is kapunk. Az első Franklin, a tróger, aki egy autókereskedésben nyomja, főként garanciális ügyintézéssel foglalkozik. Visszalopja az eladott autókat, motorokat, ha nem fizetik a részleteket.

Ha kitomboltad magad a városban nyomathatod a küldetéseket is, hogy szembesülj azzal, hogy itt komoly történet van, és főként olyan elmebeteg dolgokat kell csinálni, ami neked eszedbe sem jut.

bicsessz.jpg

A másik komoly karakter Michael, a papi, kétgyermekes családapa a Rém Rendes Családból. Az öreg Max Payne, a dollárpapa. Az első találkozása vele, már sejteti, hogy itt bizony komoly gondok, és szerek voltak az asztalon mikor a történetet írták.

nap.jpg

A harmadig komédiás pedig Trevor, egy teljesen beteg barom, egy falusi bunkó, aki fúrás közben a TV-t nézi.  Teljesen elmebeteg, verekedős agresszív, csúnya szájú úriember. 

trevor_1.jpg

A hármójuk hihetetlen kalandjait élhetjük át, úgy, ahogyan még sehol máshol nem láttuk. 

Szóval lesz itt minden, bankrablás, emberrablás, verekedés, lövöldözés, minden, ami szem-szájnak ingere!  És még több! 

 fogocska.jpg

Például fogócska:)

 Aztán ott az online rész is. Ahol immár harmincan ihatjátok le magatokat a virtuális koktélokkal, hogy aztán higanymozgással verekedhessetek össze a parkolóban. Csak semmi feszültség, ott aztán azt csinálsz amit akarsz, saját karakteredet elkészítheted, tehát a Sims- et is elfelejtheted. 

De egyébként  teljesen mindegy, hiszen a játékosok nagy többsége csak az utcán fog benne verekedni, és a rendőrökkel harcolni!

A lényeg, ha még nem értetted meg, hogy a GTA V a múlt generáció egyik utolsó óriási dobása volt, ami most újra eljött közénk. Ha nem érted miért kellene új generációs konzolt venni, akkor ez a játék szépen az arcodba vágja a különbséget!

Kell neked!

Csípős véleménye:  Jó játék a GTA 5, de már megint egy tavaly cuccot kell nyomatnom? Komolyan! Jó szép, de ezt már láttuk. Most megint ez a hisztéria meg év játéka! Hé! Új játékot akarok! Meg egyébként is unalmas már ez az amerikai nagyvárosi gengszteresdi. 

Paprika véleménye: A Grand Theft Auto V a legjobb sandbox játék az előző generációra. A Rockstar most megmutatta mire képesek az új gépek! Sokkal jobb mint tavaly, hihetetlenül tartalmas sokrétű szórakozás! Ami tavaly jó volt, most még jobb!

 

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem: kövess minket Facebook-on!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr557078133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tujasofőr 2015.01.20. 14:15:01

töccik.Sminket a fodrásznál kaphattok,és minden smink unisex! :D

ElsőBajusz 2015.01.20. 14:39:12

@tujasofőr: Az én kedvenc részem a "Az első Franklin, a tróger, aki egy autókereskedésben nyomja, főként garanciális ügyintézéssel foglalkozik"

Garanciális ügyintézéssel :D Beszarok. :D
süti beállítások módosítása