Összeszedtük nektek a The Order 1886 legvonzóbb tulajdonságait

2015. március 12. 10:07 - Tai Po

orderfej.jpg

Az új generációs konzolok megjelenése után eléggé felszaladtak az árak és jöttek a botrányok. A Killzone egyenesen a bíróságon végezte, mert nem volt FULL HD, a Ryse-ra rásütötték, hogy egyszerű mint a faék. A prímet szerintem az Ubisoft viszi. A szét hypolt Watchdogs csúnyát bukott a kritikusoknál, a grafikai butítás teljesen egyértelmű volt. Ám  Ubi-ék nem kegyelmeztek. Az Unity-vel sikerült a botránylista élére ugrani, bár azt is eléggé szaggatva 15-20 FPS-sel.

Aztán jött a Driveclub ami szintén nem működött, a PS+ verziót azóta is hiába várjuk. Jöttek ígéretek, hogy dolgoznak rajta, de mi csak ezt tudjuk mondani:

 

Aztán most itt a The Order 1886. Már a megjelenés előtt sokan leírták a játékot. Jöttek a rémhírek, hogy csak öt óra a játékidő és ebből az ötből is három átvezető. A legdurvább arcok odáig mentek, hogy stopperral a kezükben játszottak és olyan is akadt, aki 60 perc tiszta gameplay-t mért.

Miért is nyomnád el az átvezetőket? Ez nem pornó, hogy az akcióhoz tekerj!

 

Most mi itt leírjuk neked a tutit. Nem kell máshol olvasni a komoly teszteket. Én már régen leszoktam arról, hogy teszteket olvassak. El tudom én dönteni, hogy jó-e a játék. És a The Order-ről tudtam, hogy ez bizony jó játék lesz! Hogy honnan?  Már az első videóból kiderült, hogy itt bizony durva grafika lesz, lövöldözni kell, és mivel én főként lövöldözni szeretek így már majdnem az év játéka lett.

orderane.png

Na de lássuk a benyomásokat. Végigjátszottam, nem untam, nem akartam elnyomni az átvezetőket. Én voltam az Order Úr, a büntető, az egyszemélyes bajszos újkori Rambo. Öt óra? Nyomkodd el az átvezetőkek bármelyik Metal Gear Solid részben. Nem is érdekelt, szerdán megjött, szombat délre vége lett. Élveztem, mert egy nagyon látványos, izgalmas, igazán tökös játék lett.

original.gif

 Multiplayer? Ugyan már, mi a fenének akkor, amikor mindenki úgyis Call Of Duty-zik.  Nem kell az alibi tartalom.  Nem kellenek a fejleszthető fegyverek, sem a megszerezhető képességek. Nem kell minden játékban rpg elemeket vinni. Én már a játék elején egy állat akarok lenni a játékban, nem csak a végén.  A főhős meg egy több százéves lovag, nehogy már öt óra alatt legyen brutális gyilkológép. De itt a mozgóképes bemutató a trubadúrládában: 

 

A játékidő azért jóval több, mint öt óra, még újságokat is lehet olvasgatni meg fényképeket nézegetni, meg hangokkal teli gyógyszeres üvegcséket hallgatni. De a hangsúly végig a kőkemény akción marad. Én elhiszem, hogy a viráglelkű külföldi újságíróknak, akik disznóvágást is csak rajzfilmen láttak, ez sok volt. Nem értékelték a szőrös félfajzatok megkéselését, vagy az őrök agyon simogatását, de én élveztem.

És egyébként is teljesen elegem van már a sandboxból meg a remake-ekből.

Itt a The Order 1886, a grafika kiveri a szemed nem kell agyalni, kombinálni és bár a sztoriban van egy két fordulat mégiscsak olyan mint egy jó Schwarzenegger film a 80-as évekből. Ha azok bejöttek, ez is bejön. 

giphy.gif

Csípős véleménye: The Order öt óra, öt pont.

 

Paprika véleménye: A The Order 1886 méltán tükrözi azt a változást ami az előző generáció óta bekövetkezett. A Heavy Rain habár nem összehasonlítható ezzel a játékkal, mégiscsak egy interaktív mozi volt. Én akkor nem láttam ezt a felháborodást.  Az biztos, hogy jelenleg ez a Playstation 4 legszebb játéka. 

 

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem:

kövess minket Facebook-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr897259967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása