Star Wars Battlefront-Dat Vader!

2016. január 09. 12:22 - Tai Po

datvader22.jpgAmikor megláttuk hogy Darth Vader szembejön velünk, sikítozva rohantunk a fák közé, mint valami kislányok!

 

Tovább
Szólj hozzá!

The Last Of Us Remastered, légterelők nélkül

2016. január 09. 11:52 - Tai Po

ps4pro.jpg

Nekem azt mondták, hogy hú, a Last Of Us az olyan játék hogy a hajad leteszed, hogy körbe körbe bukfencezel a padlón, ha megszerzed. Na, vettem is egy ps3-at mire kijött az újrakevert cucc. Így hát Ps4-re vettem meg, mondanom se kell már előre bukfenceztem, meg gyertyaállásba álltam, hogy később ne kelljen.  Előzetes ismereteim nem voltak a játékkal kapcsolatban, mert ugye milyen már, ha kinézegeted a yutubos végigjátszást ugye.

Tovább
1 komment

Farming Simulator 2015 Digitális földműveseknek!

2015. június 23. 22:19 - Tai Po

farming.jpg

Ha azt mondta volna nekem valaki, hogy azok a nők, akik egyébként gyerekesnek tartják a videojátékokat órákat töltenek majd azzal, hogy virtuálisan kapáljanak mindenféle online játékokban, biztosan kiröhögöm. Bevallom engem is érdekelt, hogy mi a fene olyan vonzó ezekben az alkotásokban, de mivel engem sokkal jobban vonzott a heashot-ok kiosztása az aktuális Call Of Duty-ban így öt percnél tovább sosem ragadtam le.

Tovább
Szólj hozzá!

Minden FPS apja visszatért!

2015. május 25. 12:12 - Tai Po

old_blood.jpg

Milyen az, amikor egy igazán régi játék újra előkerül? Milyen az, mikor Blazkovicz úr két kezéből szórja az ólmot a turbó nácik seregére? Milyen évtizedek után visszatérni a kastélyba? Most elolvashatod miért ne hagyd ki ezt a fantasztikus kiegészítőt! 

Tovább
Szólj hozzá!

Mortal Kombat X- Az alázás

2015. április 28. 21:50 - Tai Po

skorpio22.jpg

„ A c-t k-nak ejtik!” hangzott az híres mondat az Argo-ban. A Netherealm-nél ezt úgy betartották, hogy nem csak úgy ejtik, hanem úgy is írják. Valljuk be azért egy MC (emszí) rövidítés elég bénán nézett volna ki.

A Mortal Kombat maga a videojátékok ördöge. Véres, verekedős, brutális. Hogy milyen is mikor a melletted ülő barátodnak letéped a fejét? A Mortal Kombat megmutatja!

A legvéresebb legbrutálisabb Mortal Kombat ez, amit eddig a szem látott. A röntgen kamera már eddig is szerepelt a játék reboot-jában, de most elolvashatjátok milyen élmény az első találkozás a játékkal. Elég volt a tesztekből!

 

Tovább
Szólj hozzá!

Hihetetlen dolgokra készteti az embert a FIFA!

2015. április 18. 11:16 - Tai Po

broken-playstation-3-controller-hd-wallpaper-1060x595.jpg

Mindenki ismeri a focit, az EA FIFA sorozatát pedig nincs olyan gamer aki ne ismerné. Évente megjelenik, évente felmérgel, évente controllerek törnek szét miatta. De olyat még nem láttam, hogy egy játék miatt valaki elcserélje e Playstation 4-et! Most olyan dolog történt, ami eddigi gamer pályafutásunk alatt ismeretlen volt! Kattintsatok!

 

Tovább
Szólj hozzá!