Minden FPS apja visszatért!

2015. május 25. 12:12 - Tai Po

old_blood.jpg

Milyen az, amikor egy igazán régi játék újra előkerül? Milyen az, mikor Blazkovicz úr két kezéből szórja az ólmot a turbó nácik seregére? Milyen évtizedek után visszatérni a kastélyba? Most elolvashatod miért ne hagyd ki ezt a fantasztikus kiegészítőt! 

A New Order visszafogott sikerei és a multiplayer teljes hiánya nem sok jót sejtetett. A single olyan hosszú lett mint négy Call Of Duty, egyesek számár már túl hosszú is volt.

De itt az előzmény, amely sokkal könnyedebb. Nincsenek benne töltelékkarakterek, nincsenek felesleges átvezetők. Csak semmi sallang. Csak Blazkovicz és a fegyverek. Végre nem két fegyver lehet főhősünknél egyszerre, hanem az összes!

swartzi.gif

B.J. nem vacakol, mint egy kis pocok mindent begyűjt, legyen az kutyakaja, vagy fémhulladék. Igazi túlélő aki akár 15 sisakot is a fejére tud húzni. El tudjuk képzelni mekkora lehet 15 fegyverrel a kezében, 15 sisakkal a fején, és még vagy 20 különböző fémdarabbal a testén. De kit érdekel? Nem reális? Hát ez nem! A játék a golyószórásról szól! Megfelelő tűzerővel mindent meg tud oldani hősünk, természetesen a nyuszik lopakodhatnak is, de az igazi játékosok ordítva két gépfegyverrel fogják ontani az ólmot!

Az Old Blood egy kiegészítő, nem kell hozzá birtokolnunk az alapjátékot. A történet szerint nyelvújító hősünknek, aki egy szót sem beszél németül, be kell szivárogni a Wolfenstein kastélyba és el kell lopnia egy dossziét. B.J már majdnem lebukik mert ugye németül is annyit tud mondani hogy Hot-Dog. 

wolfenstein_the_old_blood_2.jpg

Nem is az a lényeg, mert itt most a történet másodlagos. Csak az ólomszórás. A játék végigviteléhez nem kell több 4-5 óránál. Nekem 4 óra 33 percet mutatott a stáblista legördülése után. Ha nem volt elég, még mindenféle brutális darálásokat vihetünk végbe a Challange menüpontra nyomva. A vége a játéknak igazi meglepetés, végre egy klasszikus boss harccal zárhatjuk le a történetet. 

Kritika érte sok helyen, hogy nem elég változatos, hogy monoton. Ez nettó baromság! A két főhelyszín, a kastély és a falu is kellő változatosságot nyújt a játékosoknak.

Tudjátok mi? Ez egy igazán jópofa szórakoztató játék! Jól eltalálták a hosszúságát, a gunplay tökéletes, a fegyverek jók, az ellenfelek kellő mennyiségben jönnek. 

Mit akarsz még? Töredék áron adják egy teljes értékű játékhoz képest! Durranj rá!

Itt az őszinte gameplay:

 

 

Csípős véleménye: Jajj már megint egy agyatlan FPS, TaiPo hogy rá van indulva az ilyesmikre, meglátszik, hogy nincs sok esze. Csak a lövöldözés, én már unom. Ja, ezt nem vittem végig mert inkább sakkozom.

 

Paprika véleménye: Igazán jó kis játék a maga nemében, digitálisan és dobozosan is kedvező pénzért megvásárolható. Kicsit rövid, de meghozta a kedvem a New Order kipróbálásához. Nagyszerű marketing ez kérem!

 

Mi a GamerBajusz és mit keresel itt? 

 

Az utóbbiról fogalmunk sincsen, de az előbbit megválaszoljuk: egy hely, ahol végre megtalálod milyenek igazából a játékok! Nincs szakmai szemléletmód, nincsen szakzsargon, nincsen 10-es skála, ahol minden játék 6 pont feletti értékelést kap. Ha valami rossz, akkor az arcodba vágjuk. Ha valami egy életre szóló élmény, akkor nem kíméljük a szavakat, hogy ezt elmondjuk neked. 

 

Ja, és pödörjük a bajszunkat! NON-STOP, úgy hogy ne maradj le egy pödrésről sem:

kövess minket Facebook-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerbajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr707489198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása